mandag 5. september 2016

Skolestart og godt i gang

Det har vært en hektisk skolestart for Superbibliotekarene. Vi merker godt at vi ble nedbemannet før sommeren, og savner Linda. Heldigvis har hun bare flyttet seg over til elevtjenesten, så vi ser henne ofte!

Etter en vellykket oppstart for VG1 elevene, som ble avsluttet med Katta-festivalen og konsert med Oslo Ess, har Superbibliotekarene stått på og fått delt ut lærebøker til alle. Det begynne å tømmes på lageret, men det er vel nå byttinga starter...

Fortsatt bøker igjen...


 Midt oppi alt dette hadde vi et hyggelig besøk fra fylkesbiblioteket og Namibia. De ville gjerne komme på skolen vår, og høre om "Read-in-café". Tenk at det gode budskap har spredt seg helt til Afrika! Delegasjonen på 5, fra regionen Oshikoto i Namibia, er på Hedmarksbesøk i forbindelse med et prosjekt for å utvikle bibliotekene i regionen. De fikk se det flotte skolebiblioteket vårt, og primus motorer Tanja og Liv fortalte om hvordan vi jobber med "Read-in-Café". Alltid moro å fortelle andre om våre suksesshistorier! 

Artig å høre om "Read-in-Café"

Nå er det straks duket for brukeropplæring i alle nye klasser på skolen. Vi vil gjerne fortelle alle nye elever om det fine biblioteket vårt, og hva vi har å tilby dem! Det har vært en travel oppstart, og vi gleder oss til fortsettelsen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar