torsdag 9. september 2010

HELENE GUÅKER OG LARS MYTTING


TO ROMANER FRA BILMILJØER


"Hestekrefter" av Lars Mytting handler om kvinner,lidenskap og biler, som også omslaget tydelig viser. Sentralt i handlingen er Erik Fyksen, som eier en
Mobil-stasjon. Men planer om veiomlegging rykker eieren ut av tilværelsen i smøregrava og blant motorer. Men Erik Fyksen selger seg dyrt.......

Helene Guåker har skrevet "Kjør". Hovedpersonen er Marianne, som er ekstremt opptatt av biler og motorer. Hun kræsjer med drømmebilen sin, en Chevelle Big Block SS. Alt hun er opptatt av, er å restaurere bilen og finne tilbake til livet. Ikke lett når når også har slitt med å finne seg til rette i livet.
Selv om begge bøkene foregår i maskuline bilmiljøer, handler det også om være outsider, overvinne frykt og finne fotfeste i livet.
Anbefales!
Skriv gjerne noen ord om hvordan dere liker en eller begge bøkene.

Helene Guåker og Lars Mytting deltar på bokkveld på Gravdahl i kveld sammen med Knut Faldbakken. Jeg kommer. Kanskje vi sees!

1 kommentar:

  1. Det var en veldig fin kveld på Gravdal. Det var interessant å høre forfatterne fortelle om seg selv og bøkene sine. Lars Mytting leste også fra den nye boka si Vårofferet som handler om en hjemkommet militær som har deltatt i krig utnfor Norge. Den hørtes veldig bra ut, supert språk!

    SvarSlett